BORTFORSLING

Vi på Tiger Trädfällare erbjuder er kunder en helhetslösning till alla våra tjänster. När vi hjälper er att fälla träd kan vi även hjälpa er att lämna platsen i ett fint skick, där gammalt bråte inte ligger kvar och skräpar.

Allt borta inom 5 dagar

För ett kostnadseffektivt upplägg har vi samarbeten med lokala åkerier och forslar bort resterna som uppstått under sektionsfällningen med container och kranbil. Detta omfattar grenar och ris som sedan lämnas på närmaste återvinningsstation. Inom ca fem dagar efter det att fällningen genomförts är alla rester borta. Observera dock att städning av stubbflis och sågspån inte ingår i åtagandet. För vedeldande kunder kan vi se till att materialet kommer till användning och erbjuder därmed också kubbning vid önskemål.

Låt oss ta hand om era träd

Ett nedkapat träd kan vara en tråkig syn på tomten och bortforsling kan vara kostsamt att hitta och boka själv. Genom att låta oss ta hand om bortforsling och transport av träd slipper du lägga tid och energi på att ordna detta själv och får samtidigt ett bra pris. Beroende på hur stort det nedtagna trädet är och hur dina önskemål ser ut, kan vi se till att du blir av med materialet eller får användning av det som ved. Det tar vanligtvis 1-3 dagar att få det kapade trädet upprensat och bortforslat och vi kan förstås erbjuda kubbning i samband med trädfällningen, vilket ofta går fort och smidigt. Detta kan vara ett fördelaktigt alternativ för dig som vedeldar.

arborist
arborist